Ne ofrojmë një koncept të ri evropian duke realizuar ambjente banimi dhe qendra biznesi sipas standarteve perëndimore. Implementojmë vetëm inovacionet e fundit që garantojnë rezultate për të sotmen dhe të ardhmen.

Mëso më shumë për filozofinë tonë të punës!

Porta e Gjelbër

Porta e Gjelbër është një rezidencë banimi ekskluzive me vetëm 39 familje në 8,190m² truall. Gjelbërimi, kopshtet dhe hapësirat publike zënë 80% të sipërfaqes së truallit, ndërsa ndërtimi vetëm 20% të tij. Objekti është në ndërtim dhe kanë filluar rezervimet

Mëso më shumë

Orion Business Center

Projektuar si një godinë e dedikuar biznesit, e pozicionur në rrugën e Kosovarëve, pranë digës së Liqenit Artificial dhe me dalje të menjëhershëm në akset kryesore të qytetit. Ky projekt garanton për bizneset zgjidhje të personalizuara të hapësirave.

Mëso më shumë

Partnerët tanë

Previous Next