Izolimi akustik

Izolimi akustik sigurohet nga kombinimi i shumë elementëve të përdorur në ndërtimin e objekteve tona.

Fasada e ventiluar, sistemi kapot, muret perimetrale dhe vetratat janë të gjitha në standartet më të mira të ndërtimit.

Përveç tyre, një risi është  vendosja e shiritit akustik nën mure, i cili shmang kontaktin e drejtpërdrejtë të murit me soletën dhe bllokon kalimin e valëve akustike mes tyre, duke shmangur fenomenet e kalimit të tingujve nga njëri kënd i ndërtesës në tjetrin.

Partnerët tanë

Previous Next