Sistemi ngrohje-ftohje

Sistemi i kondicionimit ngrohje – ftohje me sistemin multi split përfshihet në instalimet e fshehura të çdo njësie duke i dhuruar një vlerë të shtuar apartamentit.

Sistemi Multisplit aktualisht sistemi më efficient ofron:
Kontroll t te gjithe hapesirave te apartamentit duke kontrolluar temperaturen ne menyre te pavarur ne secilen prej tyre.

Ju keni mundesine te lidhni disa pajisje te brendshme kondicionimi me vetëm një pajisje të jashtme, duke kursyer keshtu hapesire të konsiderueshme. Ndërkohë ky sistem siguron eficence të plote dhe ne hapesira te medha lineare, per shkak te tubacioneve te instaluara.

Instalimi i fshehur, i kryer qe ne fazen e ndertimit, siguron ruajtjen e objektit nga ndërhyje të mëvonshme në fasadë apo mure.

Partnerët tanë

Previous Next