Vetrata

Duke patur si qëllim që të kemi në çdo hapësirë maksimumin e mundshëm të dritës dhe ventilimit natyral, vetratat janë një element shumë i rëndësishëm në projektet tona. 

Bëjmë një përzgjedhje të kujdeshme të vetratave duke garantuar njëkohësisht siguri, funksionalitet dhe estetikë.

Siguri, bashkëpunojmë me partnerë të mirënjohur në gjithë Europën.

Elementi i përzgjedhur nga ne është alumin termik, dopio xham me shtresë të ndërjetme me gaz argon 90%, në profil 24 mm.

Izolim perfekt termik me përçues termal në koefiçientin: 2.2 – 2.8 W/(m2K) (EN 10077-2:2003-10).

Partnerët tanë

Previous Next