Tower Bridge 2

Pas përfundimit me sukses të kompleksit "Tower Bridge 1", nisën punimet për projektin më të ri të kompanisë "ORION Construction": Rezidenca Tower Bridge II.

Ky objekt ka orientim Veri Lindje, Jug Lindje dhe Jug Perëndim. Rezidenca Tower Bridge II, ofron 5 kate banim, 1 kat me ambjente tregtare dhe 2 kate parkim nëntokësor, të ndërtuara sipas normave të Eurocodit.  Pjesa e gjelbëruar dhe hapësirat rekreative kanë një rol të rëndësishëm në këtë kompleks, duke garantuar për banorët gjelbërim, qetësi dhe ajrin e pastër që ofron kjo zonë.

Vendndodhja

Po kërkoni për?

Arkitektët dhe studiot me të cilat punojmë
Mëso më shumë