Port View

Një zonë me zhvillim potencial midis bregdetit dhe pjesës antike të qendrës së Durrësit është përzgjedhur nga ne për të ndërtuar një objekt prej 16 000 metër katrorë sipërfaqe ndërtimi. I vendosur në një zonë të privilegjuar për nga natyra, vetëm pak minuta larg qendrës së qytetit dhe shumë pranë portit detar, ky objekt është një zgjidhje  ideale si për ata që kërkojnë një shtëpi banimi të përhershme ashtu edhe për ata që kërkojnë një shtëpi pushimi  dytësore.Në këtë objekt përveç fasadës së ventiluar është aplikuar një  teknologji e veçantë për erozionin  që është e domosdoshme për zonat bregdetare në përshtatje me të dhënat  gjeoklimatike të kësaj zone.

Vendndodhja

Po kërkoni për?

Arkitektët dhe studiot me të cilat punojmë
Mëso më shumë