Dinamo 2

U rikthyem në të njëjten zonë ku nis historiku i kompanisë sonë për të rivlerësuar kushtet e favorshme gjeo-klimaterike të saj. Zbatimi i këtij objekti teknologjikisht të avancuar realizuar përmes sistemit të izolimit dhe të instalimeve të pakonkurueshme u siguron klientëve tanë një standart të lartë jetese. Gjelbërimi dhe ajri i pastër janë thelbësore për një jetë me të shëndetshme. Në oborrin e brëndshëm të pallatit është krijuar një kopësht i gjelbërt, që përmbush kërkesat e të gjitha grupmoshave.

Vendndodhja

Po kërkoni për?

Arkitektët dhe studiot me të cilat punojmë
Mëso më shumë