Dinamo 1

Dinamo 1 është projekti i parë që ka ndërtuar Kompania Orion dhe që daton në fillim të vitit 2001. Përzgjedhja e territorit të gjelbëruar dhe një zonë më preferencë shumë të lartë në Tiranën kaotike të asokohe, ishin arsyet që ky objekt është shitur në një kohë shumë të shkurtër.

Projekti Dinamo 1 karakterizohet nga apartamente me organizim tepër funksional, ndriçim natyral maksimal dhe pamje nga zona më e gjelbëruar e Tiranës.

Vendndodhja

Po kërkoni për?

Arkitektët dhe studiot me të cilat punojmë
Mëso më shumë