Orion Business Center

Orion Business Center është projektuar si një godinë e dedikuar biznesit, e pozicionur në rrugën e Kosovarëve, pranë digës së Liqenit Artificial dhe me dalje të menjëhershëm në akset kryesore të qytetit. Përveç një qendre prestigjoze me standartet më të larta të inovacionit në ndërtim, ky projekt garanton për bizneset zgjidhje të personalizuara të hapësirave.

Vendndodhja
Arkitektët dhe studiot me të cilat punojmë
Mëso më shumë