Arkitektët partnerë

 • Emilio Faroldi - Milano, Itali

  Arktekti i mirënjohur, fitues i konkursit për stadiumin e ri të AC Milan që do të zëvëndësojë San Siro në 2018.
  Vizito faqen në internet >

 • Alessandro Massera - Parma, Itali

  Themelues i GazzaMassera Architetti ka një eksperiencë të gjatë në projektime veprash urbane dhe peisazhi, rezidencash private dhe vepra kulturore.
  Vizito faqen në internet >

 • Patrizia Pozzi - Milano, Itali

  Arkitekte peisazhi, e specializuar për zhvillimin e projekteve të peisazheve bashkëkohore duke ndërthurur format transversiale dhe ndërdisiplinore.
  Vizito faqen në internet >

 • Alessandro Trivelli - Milano, Itali

  Studio SdARCH Trivelli & Associati ka një portofol projektesh civile dhe publike mjaft të pasur, të pranishem në Europë, Azi, Afrikë dhe SHBA të cilët kanë qënë fitues të shumë çmimeve ndërkombëtare.
  Vizito faqen në internet >

 • Guido Bondielli - Massa Carrara, Itali

  Projektet e tij përfshijnë dizajn arkitekturor dhe kordinim teknik në sektorin e fasadave me sistem të avancuar. Portofoli i tij përbëhet nga projekte komplekse në Itali, Danimarkë, Rusi dhe Kinë.
  Vizito faqen në internet >

 • Davide Macullo - Lugano, Zvicër

  Davide Macullo është një ndër arkitektet e mirënjohur ndërkombëtare me studio projektimit me bazë në Lugano, Zvicër.
  Vizito faqen në internet >