Dhurojmë 2500 lule Oleandra për Bashkinë Tiranë

Në kuadër të kujdesit që tregojmë ndaj komunitetit dhe bashkëpunimit me institucionet lokale, Orion dhuron 2500 lule Oleandra për Bashkinë Tiranë. Lulet po mbillen në zonat trafikndarëse në segmentet Farmacia 10 - Rruga Ura dhe Farmacia 10 - Brryli, të cilat janë rrugët kryesore për tu lidhur me Rezidencën Tower Bridge 3. Natyra është zgjedhja jonë për çdo projekt dhe këtë herë kujdesemi të përmirësojmë cilësinë e jetës për të gjithë zonën.

Partnerët tanë

Previous Next