1 Qershor 2016

Një qershori është dita ndërkombëtarë e fëmijëve.Orion construction në bashkëpunim me ClassAV_Events organizun një festë të dedikuar për fëmijët e rezidencave Tower Bridge1 dhe Tower Bridge 2. Pjesë e festës u bënë edhe femijët e tjerë të zonës.

Partnerët tanë

Previous Next